tisdag 7 juli 2009

Till mitt vardagsrum


Har börjat fundera lite på att göra om i mitt vardagsrum och få det lite mer enhetligt. Gillar hur det ser ut idag, men känner att det skulle vara skönt att samla ihop färgerna lite mer och passa ihop dem lite. Sen har jag börjat samla på mig en hel del böcker och skulle behöva lite mer plats för dem. Till det skulle en Billy från Ikea passa super då jag redan har några Benno hyllor till mina dvd-filmer. Alla kommer att vara svarta.

Sen när jag satt där och tittade runt vart jag riktigt sugen på att byta ut min golv- och taklampa som även dem kommer från IKEA. Riktigt sugen är jag på golvlampan Kulla, som ni ser här till vänster, och den tillhörande taklampan Kulla. Båda i svart tror jag.

3 kommentarer:

  1. Aha lilla sötisen Firel, jag fann igen dig!!!!!!!! Vilken jättefin blogg du gjort. Vad underbart roligt att läsa. Tack för ditt lilla blygsamma avtryck, så att jag snabbt kunde finna igen dig. Visste inte alls vilken det kunde vara så jag blev nyfiken och luskade vidare :-) Stor puss och kram från Jellonet :-)

    SvaraRadera
  2. Förresten ... den där lampserien är helgrym! Har själv sneglat på dem. Köp dem!! Trevlig helg!!

    SvaraRadera
  3. Jellon: Ja jag tänkte det kunde vara ett kul sätt för dig att hitta igen min lilla blogg :) Kul att få en kommentar i den också :) Roligt att ni kommer att följa den.
    Jo det blir nog helt klart så att jag köper dem dära lamporna!

    SvaraRadera