torsdag 30 juli 2009

Mina fina lampor!


Nu har jag köpt båda Kulla-lamporna som jag suktat efter hur länge som helst. Sist jag var till IKEa var en av dem slut, så då vart det bara taklampan som köptes och fort sattes upp i taket. Det vart hur snyggt som helst. Igår tog jag en sväng till IKEA igen för att kolla om golvlampan fortfarande fanns hemma och tur som jag hade så fanns den där. Hela 4 stycken, men det var bara en som fick följa med mig hem :) Nu har även den kommit upp och jag ska se till att ta bild på dem och lägga upp här så snart jag bara kan.
En liten bild på dem är väl inte helt fel heller, så nu när jag äntligen tagit den kommer den här bredvid.


4 kommentarer:

  1. Det blev hur bra som helst. Fantastiskt snyggt. Det blev ett helt nytt vardagsrum faktiskt. Kul att få se live snart. Kramis från Mäle

    SvaraRadera
  2. Hi hi minns du förresten det här gamla inlägget som jag gjorde på Jellon i april i år :-)
    http://jellon-jellon.blogspot.com/2009/04/lat-en-kulla-lysa-upp-hemmet.html

    Kramis Mäle

    SvaraRadera
  3. spännande att se hur det ser ut med båda lamporna till helgen! och fort vet jag inte om det gick att få upp taklampan, tyckte den jäk****s ganska bra jag.

    SvaraRadera
  4. Jellon: Ska se till att få upp en bild här oxå, men ännu roligare att få visa det live snart. Riktigt kul att du ganska nyss hade bloggat om dem också :)

    Peter:Jomen den kom ju upp samma dag som jag köpte den iaf :) Mm ska bli spännande att se vad du tycker om lamporna tillsammans.

    SvaraRadera